Havenkade 6, Assen

©2019 door The Content Society.

PROJECTEN VAN THE CONTENT SOCIETY.

The Content Society helpt bedrijven en ondernemers met het vertalen van hun bedrijf, merk, producten & diensten naar kick-ass-content. Dit doen we door een uitgebreide aanpak te bieden die wordt ondersteund door een flexibel team van professionals. Onze manier van werken bevordert de zichtbaarheid van jouw business bij jouw doelgroep(en) en is erop gericht dat we niet alleen jouw kernbehoeften begrijpen, maar jou ook succesvol helpen ontwikkelen. Lees onze succesverhalen hieronder.

TRAINING CONTENT & SOCIAL MEDIA.

Vaak hebben onze klanten alles al in huis om te slagen en slechts de juiste middelen en ondersteuning nodig om te werken aan hun (online) zichtbaarheid. Uiteindelijk helpt dit onze klanten de juiste mensen aan hun bedrijf te verbinden, vinden ze hun eigen toegevoegde waarde en kunnen ze zich daarmee beter positioneren in de markt. 

In maart 2019 heeft Stéfanie Herstel een training gegeven over Content & Social Media waardoor de groep van 15 loopbaanadviseurs meer kennis en tools in handen kreeg om te werken aan hun eigen zichtbaarheid op sociale media.